tuna tartar with a touch
Tuna tartar once ruled the city, and then it became dated and now it's like a forgotten idol. I happen to like it still, but with my Japanese fusion touch.
マグロのタルタル、一時は大人気で,何処のレストランでも出していた様な気がする。それで今ではすっかり退屈な食べ物みたいな扱いを受けてる。でも,私は今でも好きだ。ちょっと和風にするのが更に好みだ。
Tuna tartar with fluke carpaccio. Tuna tartar is seasoned with wasabi, light soy sauce, black pepper and scallion. What makes this dish more special is the shiso berry on top which were cured in soy sauce and little mirin.
マグロのタルタルと鮃のカルパッチョ。マグロは山葵、薄口醤油、黒こしょう、そしてネギとたたく。ポイントは上にのせた紫蘇の実のしょうゆ漬け。おいしゅうございますわよん。
clear clam soup
貝のおすまし
マグロのタルタル、一時は大人気で,何処のレストランでも出していた様な気がする。それで今ではすっかり退屈な食べ物みたいな扱いを受けてる。でも,私は今でも好きだ。ちょっと和風にするのが更に好みだ。
Tuna tartar with fluke carpaccio. Tuna tartar is seasoned with wasabi, light soy sauce, black pepper and scallion. What makes this dish more special is the shiso berry on top which were cured in soy sauce and little mirin.
マグロのタルタルと鮃のカルパッチョ。マグロは山葵、薄口醤油、黒こしょう、そしてネギとたたく。ポイントは上にのせた紫蘇の実のしょうゆ漬け。おいしゅうございますわよん。
clear clam soup
貝のおすまし
by hungry-witch
| 2009-11-17 11:24
| dinner