休み中の子供教室 Kid's class during the break
先週の冬中休みの子供教室は普段より長いクラスにしました。どこも働くお母さん達は子供の学校がお休みだと大変なので気持ちばかりのお手伝い。。。立場は同じです。。。その大変さ、よ〜〜〜く、痛いほど身にしみておりまする。
Kid's class last week was an extended class. As a working mom, I know how it is when the children's school is closed.....Hopefully a little time at my place would help them out....we working moms have to stick together, girls!
天気も良かったので散歩がてらお魚屋さんでイカを買ってきました。
It was pretty nice out side, so we walked to the fish store and got some squid.
以前からリクエストされていたイカの唐揚げを作ります。タレにつけ込んだ後、ジップロックに片栗粉と小麦粉、そしてイカを入れてシェイク!
After marinating with some soy sauce based marinade, put squid, flour and potato flour and shake it baby!
揚げます。
fry them with canola oil.
おお〜、美味しそうではないですか。外はカリッ、中はふっくら。レモンもタップリかけましょう。
Look at this beauty! Super crunchy outside and still soft and juicy inside. Don't skimp on lemon!
ちょっとフュージョンで紫蘇のパスタ。
A little fusion here....pasta with shiso leaf and garlic. Yum!
デザートはパイナップルの寒天よせ。
Dessert is agar agar with pineapples. We compared the agar agar with jello. Pretty cool..like gastronomy cooking.
by hungry-witch
| 2011-03-04 02:49