hijiki roll ひじきと野菜巻き
A little twist on the regular vegetable roll. I put hijiki (type of seaweed which looks like wild rice) in the sushi rice. It gave some interesting texture to and also gave huge fiber boost to the rice!
すし飯に日本から送ってもらったひじきを入れてみた。普段の野菜巻きが、ちょっとグレードアップした感じ。味よし、更に繊維たっぷり。母にっこり。
Today's menu:
*Hijiki and Vegetable roll
*corned beef
*sugar snap
*carrot flower
*cherry tomato
*orange
今日のメニュー:
*ひじきと野菜巻き
*コーンビーフ
*シュガースナップ
*花形にんじん
*プチトマト
*オレンジ
すし飯に日本から送ってもらったひじきを入れてみた。普段の野菜巻きが、ちょっとグレードアップした感じ。味よし、更に繊維たっぷり。母にっこり。
Today's menu:
*Hijiki and Vegetable roll
*corned beef
*sugar snap
*carrot flower
*cherry tomato
*orange
今日のメニュー:
*ひじきと野菜巻き
*コーンビーフ
*シュガースナップ
*花形にんじん
*プチトマト
*オレンジ
by hungry-witch
| 2009-03-04 11:52
| lunch box