miso making 味噌作り
My friend invited me to the homemade miso making gathering. We made miso from the scratch with soy beans, koji yeast and Himalayan salt. We have to let it ferment for about 6 months....so excited! My first name is Misa, so I'll name it Misa Miso...or M2!
今日は知り合いが味噌作り会に招いてくれた。大豆、麹、そしてヒマラヤ産の塩を使って、大豆を煮る所から始めた。結果は6ヶ月程してからのお楽しみ。私の名前は美砂だから、美砂味噌と命名しよう。
今日は知り合いが味噌作り会に招いてくれた。大豆、麹、そしてヒマラヤ産の塩を使って、大豆を煮る所から始めた。結果は6ヶ月程してからのお楽しみ。私の名前は美砂だから、美砂味噌と命名しよう。
by hungry-witch
| 2010-01-29 14:04
| cooking class