post sushi class 寿司教室の後ご飯
I love teaching cooking class, but it takes so much out of me. Usually after the class, I'm exhausted. The dinner is usually what's left from the class. It's still great...and my son is not complaining.
お料理教室で教えるのは本当に楽しくて大好きだけど、終わった後、全ての体力が消耗されたようで、ぐったりする。晩ご飯はだいたいその日の残り物にプラスアルファ。皮肉な事だが、人に料理を教えておいて自分や家族は相当な手抜きご飯だ。でも、今日の残り物は文句な〜し!
seafood chirashi sushi....not bad for a left over, ha?!
海鮮ちらし。
lightly salted and dried over night spanish mackerel. By drying over night in the fridge, it becomes so juicy and tasty when grilled.
鰆の一夜干し。最高に美味しいです。でも、日曜日の夜は飲まないので、お茶でね。
お料理教室で教えるのは本当に楽しくて大好きだけど、終わった後、全ての体力が消耗されたようで、ぐったりする。晩ご飯はだいたいその日の残り物にプラスアルファ。皮肉な事だが、人に料理を教えておいて自分や家族は相当な手抜きご飯だ。でも、今日の残り物は文句な〜し!
seafood chirashi sushi....not bad for a left over, ha?!
海鮮ちらし。
lightly salted and dried over night spanish mackerel. By drying over night in the fridge, it becomes so juicy and tasty when grilled.
鰆の一夜干し。最高に美味しいです。でも、日曜日の夜は飲まないので、お茶でね。
by hungry-witch
| 2010-03-02 01:05
| dinner