買っちゃった! my darling new camera
やっと買いました。色々研究して、悩んで、とうとうNikonの新型Coolpix P300に決めて今日、やっと買っちゃいました。値段は当初の予算から少々出てしまいましたが、カメラにこれほど愛着を感じた事は今までないぞ。今、真剣に命名しようかどうか悩んでおる。見た目が渋くて腕が立つのでおやっさん、あるいは兄貴、とか。。。やっぱり極道系に走るのは問題だろうか。。。
It's about time. After researching tons of sources, I finally decided on Nikon Coolpix P300. Love, love, love this one. It's more than what I wanted to spend, but boy, it takes amazing pictures. I have never been so attached to a camera....I'm seriously thinking about naming this new love of my life....!
マグロのカルパッチョ。柚胡椒をちょっときかせて、オリーブオイルとライム、お醤油少々で頂きます。昨日日本から両親が来て、母の自家製ミョウガの酢漬けを上に散らしました。ミョウガ。。。う、何年ぶりでしょう。。。美味しくってなけちゃうわ。
Tuna Carpaccio. With olive oil, spicy yuzu, lime and soy sauce, it's a bit of a fusion carpaccio.
これ、ちょっと今までのプロッコリーラープと味付けを変えて、話題のサボテンからの甘味料、アガヴェと芥子、そしてお醤油で味付けしました。アガヴェはカロリーは砂糖や蜂蜜と同じですが、甘みが強いため少量で済むので結果としてはカロリーセープになり、しかも自然の甘味料なので安心ということで人気が高いです。
As you know, I love broccolirabe. Today, I used a bit of Agave syrup , Japanese spicy mustard and soy sauce to season. Fabulous!
もやしは、さっと湯がいて冷水にとり、水気をよく切ってから玄米酢、胡椒、お醤油、ごま油で和えて最後に葱と生姜のみじん切りを散らします。さっぱりとしていて夏のナムルとして重宝します。
for summer dish, this bean sprout salad is so refreshing and tasty. Quickly blanch the bean sprout, cool them in the ice water immediately. Get rid of all the excess water and season with rice vinegar, soy sauce, sesame oil and black pepper. Scatter some chopped green pepper for the finishing touch. Chill and enjoy!
It's about time. After researching tons of sources, I finally decided on Nikon Coolpix P300. Love, love, love this one. It's more than what I wanted to spend, but boy, it takes amazing pictures. I have never been so attached to a camera....I'm seriously thinking about naming this new love of my life....!
マグロのカルパッチョ。柚胡椒をちょっときかせて、オリーブオイルとライム、お醤油少々で頂きます。昨日日本から両親が来て、母の自家製ミョウガの酢漬けを上に散らしました。ミョウガ。。。う、何年ぶりでしょう。。。美味しくってなけちゃうわ。
Tuna Carpaccio. With olive oil, spicy yuzu, lime and soy sauce, it's a bit of a fusion carpaccio.
これ、ちょっと今までのプロッコリーラープと味付けを変えて、話題のサボテンからの甘味料、アガヴェと芥子、そしてお醤油で味付けしました。アガヴェはカロリーは砂糖や蜂蜜と同じですが、甘みが強いため少量で済むので結果としてはカロリーセープになり、しかも自然の甘味料なので安心ということで人気が高いです。
As you know, I love broccolirabe. Today, I used a bit of Agave syrup , Japanese spicy mustard and soy sauce to season. Fabulous!
もやしは、さっと湯がいて冷水にとり、水気をよく切ってから玄米酢、胡椒、お醤油、ごま油で和えて最後に葱と生姜のみじん切りを散らします。さっぱりとしていて夏のナムルとして重宝します。
for summer dish, this bean sprout salad is so refreshing and tasty. Quickly blanch the bean sprout, cool them in the ice water immediately. Get rid of all the excess water and season with rice vinegar, soy sauce, sesame oil and black pepper. Scatter some chopped green pepper for the finishing touch. Chill and enjoy!
by hungry-witch
| 2011-06-05 10:39
| dinner